Laatste alarmering:
Datum 18|11 Tijd 22:28:30 (inci-08) Pac Brandmelding Weggemans Horeca Bv Groningerweg Sleen 038834 Prio Hoog Eenheid | Sleen - TS 52-11 Brandweer Coevorden Drenthe
maandag 20 november 2017

MAANDAG 07|08

Vivian Miedema gebak vliegt over de toonbank

De plaatselijke bakker in winkelcentrum Grote Beer was zo enthousiast dat hij al voor de zo succesvolle finale zogenaamde de Miedema'tjes maakte

HOOGEVEEN - In Hoogeveen is Vivian Miedema van het Nederlands Oranje elftal hot. Niet zo verwonderlijk want het is haar geboorteplaats waar haar ouders ook wonen.

 

Bij HZVV begon ze haar voetbalcarrière. De plaatselijke bakker in winkelcentrum Grote Beer was zo enthousiast dat hij al voor de zo succesvolle finale zogenaamde de Miedema'tjes maakte. Speciale oranje tompoezen met de foto van Miedema erop. En het werd een succes, want binnen no time waren de tompoezen uitverkocht.

 

Uit heel Nederland wordt de bakker gebeld voor deze speciale tompoezen. Ook de woning van de ouders van Vivian Miedema is versierd zodat heel Hoogeveen kan zien waar de talentvolle spits van Arsenal is groot gebracht.

Foto's
1/2
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie