Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:54:15 (inci-07) Brand Wegvervoer (auto) Van Ewijcklaan Coevorden 038831 Prio Hoog Eenheid | Coevorden - TS 51-11 Brandweer Coevorden Drenthe
vrijdag 19 januari 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|01

ERICA - Aan de Noordersloot in Erica is vrijdagochtend 19 januari een automobiliste door de gladheid van de weg geraakt. De vrouw werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Een berger heeft de auto afgesleept.

1/1

GISTEREN 18|01

OOSTERHESSELEN / GEESBRUG – Op de vrachtwagen parkeerplaats aan de A37 tussen de afslagen Geesbrug en Oosterhesselen is een vrachtwagenchauffeur onwel geworden. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team landde op de parkeerplaats ter assistentie.

 

Nadat ambulance personeel het slachtoffer hadden gestabiliseerd werd hij per trauma heli naar het UMC in Groningen gebracht.

WOENSDAG 17|01

OOSTERHESSELEN – Een strooiwagen is woensdag 17 januari op de A37 bij Oosterhesselen van de weg gegleden en in de sloot beland.

 

De chauffeur van de wagen bleef ongedeerd. Een bergingsbedrijf heeft de strooiwagen uit de sloot getrokken.

MAANDAG 15|01

STIELTJESKANAAL - Maandagavond is er brand uitgebroken in een rietgedekte woonboerderij aan het Stieltjeskanaal. De oorzaak is een schoorsteenbrand die zich uitbreidde naar de rieten kap.

 

Toen de brandweer arriveerde stond het dak al in lichter laaie. De brandweer is druk met het bluswerk, maar de hoeve lijkt verloren.

1/1

VRIJDAG 12|01

Heeft u ook een e-mail gekregen die afkomstig lijkt van Facebook? Let dan op, want er zijn valse mails in omloop.

 

In dit geval wordt de indruk gewekt dat de gebruiker zijn e-mailadres gewijzigd heeft. Als de gebruiker dat niet gedaan heeft, dient hij op een link te klikken. Zogenaamd moet hij in actie komen om zijn account te beveiligen. De e-mail lijkt een originele veiligheidswaarschuwing die Facebook in werkelijkheid ook stuurt, maar dat is het niet.

 

Advies
Negeer deze e-mail, deze is nep. Klik nooit zomaar op een link, maar controleer deze altijd even door er met uw muis ...

VANDAAG 19|01

COEVORDEN - Standaard horen bij een woning één container voor restafval, eentje voor Groente-, fruit- en tuinafval (GFT) en eentje voor Plastic, Metalen verpakkingen en Drankenkartons (PMD). Heeft u meer containers, dan worden deze aangemerkt als extra containers waar u ook extra voor betaald.


Voor 2018 geldt dat u per afvalstroom (restafval, GFT en PMD) nog maar één extra container mag hebben. De tarieven voor deze extra containers zijn:

• één extra restafvalcontainer € 132,28

• één extra GFT container € 66,14

• één extra PMD container € ...

VRIJDAG 12|01

COEVORDEN - Woensdag 27 december 2017 heeft de Raad van State (RvS) uitspraak gedaan over het bestemmingsplan verdubbeling N34 Coevorden en de bijbehorende verhoogde geluidsbelasting in de (woon)omgeving. De RvS vindt dat de gemeente Coevorden en de provincie Drenthe aanvullend geluidonderzoek moeten doen naar een tweetal woningen en hun leefomgeving naast de N34 in Dalen.


Tijdens de zitting van 14 juni 2017 zijn de drie ingediende bezwaren op het bestemmingsplan en de twee bezwaren op de verhoogde geluidsbelasting uitgebreid behandeld. Uiteindelijk heeft de RvS beoordeeld dat de ...

Agenda

Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
24Webvertising