Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:16:55 (inci-05) Liftopsluiting Kasteel Coevorden 038831 Prio Middel Eenheid | Blusgroep A Brandweer Coevorden Drenthe
maandag 25 september 2017
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 24|09

MEPPEN - Een 50-jarige automobilist uit Coevorden reed op de De Kockstraat (N854) in het Drentse Meppen zondagochtend door de mist frontaal tegen een boom.

 

De bestuurder raakte dermate gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. De totaal vernielde auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

1/1

MAANDAG 18|09

HOLSLOOT - Op de A37 bij Holsloot is maandagmiddag een automobilist van de weg geraakt en tegen de midden vangrail gebotst. Hierbij raakte niemand gewond.

 

De schade aan de auto was wel groot. Een berger heeft het voertuig afgesleept. Over de oorzaak is niets bekend.

1/1

MAANDAG 18|09

REGIO - De laatste weken komen er steeds meer meldingen van oplichting via WhatsApp.


De daders zoeken via open bronnen zoals Facebook, Instagram etc. naar relaties tussen mensen. Ze kiezen vervolgens een foto uit van iemand voor een fakeaccount op WhatsApp. Ze starten een fakeaccount op WhatsApp en zoeken vervolgens contact met bekenden van degene van wie zij de foto gebruiken.


Vaak beginnen ze met: ' Ik heb een nieuwe telefoon, dus sla mijn nieuwe nummer even op.


Dit is een pre-paidtelefoonnummer en dus een niet naar de verdachte te herleiden telefoonnumner.


Vervolgens creëeren de ...

1/1

ZATERDAG 16|09

COEVORDEN – Aan de Markt in Coevorden is zaterdagavond een gaslek in een leegstaand pand ontstaan. Een nabij gelegen café werd hiervoor ontruimd.

 

Nadat het gevaar door de brandweer en energie bedrijf was verholpen konden de gasten terug in het horeca pand. Over de oorzaak van het gaslek is niets bekend.

1/1

VRIJDAG 15|09

ASSEN – Koning Willem Allexander heeft vrijdagmiddag de vaarroute de Blauwe As geopend. Hij vaart zelf een stukje mee van de sluis naar de havenkanaal.

 

Met het doortrekken van het Kanaal, vanaf de Havenkade naar de Vaart, wordt de vaarrecreatie van Assen flink uitgebreid. Hiermee wordt het centrum van Assen een aantrekkelijke bestemming in de vaarroute Meppel – Assen – Groningen.

ZATERDAG 23|09

DRENTHE - Speciaal voor kinderen en jongeren die direct hulp nodig hebben, is er sinds deze week de website www.spoedvoorjeugddrenthe.nl.

 

Spoed voor Jeugd is het provinciale meldpunt bij crisis in opdracht van de twaalf Drentse gemeenten. Het biedt zelf geen hulp, maar coördineert de hulpverlening van (jeugd)zorgaanbieders. Zo kan zo snel mogelijk de juiste zorg ingezet worden. 'Crises houden zich niet aan kantoortijden', aldus coördinerend wethouder Harmke Vlieg van Assen. 'Daarom is het belangrijk dat kinderen, jongeren en gezinnen direct op goede hulp en ondersteuning ...

ZATERDAG 23|09

COEVORDEN - De gemeente Coevorden ontvangt weer veel initiatieven voor het Stimuleringsfonds. Van een kabelbaan in de speeltuin in Geesbrug en informatiepanelen in Erm en Achterste Erm tot een verenigingsgebouw voor de ijsvereniging in Aalden.


Met het stimuleringsfonds wil de gemeente Coevorden inwoners en verenigingen helpen om de leefbaarheid van een dorp of wijk te vergroten. De afgelopen twee jaar zijn er al prachtige initiatieven gerealiseerd. Dit hoopt de gemeente Coevorden dit jaar weer te bereiken. Voor 2017 is een bedrag van €150.000,- ...

Agenda

Zaterdag 14 oktober

19:30
Hoogeveen
Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
24Webvertising